Who is online?

Kemi 20 vizitorë n'linjë

Spendenkonto

PayPal:Llogari bankare ne Gjermani:
FCG Lörrach
Kto. 70142503
BLZ 683 915 00
VR-Bank eG Schopfheim
subjekt: New Dimensions Albania
Shtyp pdf

Mbështetja financiare

handshakeJu mund të merrni pjesë aktivisht në zhvillimin e “Dimensioneve të Reja” në Shqipëri; misioni ynë financohet vetëm nga oferta vullnetare.
Ne e kemi përjetuar si familje sesi ka siguruar Perëndia dhe sa besnikë kanë qenë miqtë tanë përgjatë viteve.
Kjo na mundësoi të ndiqnim thirrjen tonë për mision. Ndërkohë që shpërngulemi në Memaliaj për të filluar “Dimensione të Reja”, na duhet të merremi me strehimin dhe përgatitjen për “shkollën e bashkëpunëtorëve për shërbesë”.
Ky është një hap më tej në sfidën financiare, si për ne personalisht ashtu edhe për shërbesën.
Ofertat tuaja ndihmojnë bashkëpunëtorët shqiptarë për t’u pajisur për shërbesë e për të qenë bekim në qytet dhe më gjerë.
Jemi të vetëdijshëm për përgjegjësinë tonë për t’i përdorur ofertat me kujdes dhe efektivisht.


Ju mund të dhuroni për këto fusha:
  • Seminare dhe konferenca qe bejme rregullisht ne qytete te ndryshme
  • Trajnimin "Dimensione te reja ne Krishtin"
  • Bashkëpunëtorët shqiptarë 
  • Takime javore me te rriturit, adoleshentet dhe femijet
Ofertat e bëra për një qëllim specifik do të përdoren tamam për të.
Gjithësesi, kur të ndodhë të teprojnë para nga një projekt i caktuar, do t’i përdorim për diçka që do jetë sa më afër qëllimit të kërkuar.
Nëse dëshironi të na ndihmoni permes dhurimeve financiare, mund t’a transferoni shumën tuaj në llogarinë e mëposhtme:
FCG Loerrach
Bankë: VR-Bank eG Schopfheim
Numër llogarie: 70142503
Kodi bankar: 683 915 00

Titulli: ND in Albania + përdorimin e caktuar (shih më lart)
(Duhet përcaktuar ND Shqipëri; nëse nuk specifikohet përdorimi, ateherë do të përdoret ashtu si duket më e përshtatshme)

Detajet për transfertën bankare bërë nga jashtë:
IBAN: DE84 6839 1500 0070 1425 03
BIC: GENODE61SPF

Tani mund të dërgoni edhe donacione me anë të PayPalit, duke klikuar poshtë te butoni "Donate"
Lidhur me:


4bottom24-7prayerlogo